Verrassing voor jarige gehandicapte Mark

Een wel heel uitzonderlijk verzoek werd bij De Kromme Noten neer gelegd. De verstandelijk gehandicapte Mark, die met een paar leeftijdgenoten beschermd woont in ‘Samenthuis’ in Udenhout, was op Koningsdag jarig en zijn moeder wilde hem voor zijn 25ste verjaardag op een bijzondere manier verrassen. Mark is helemaal gek van muziek en dan is een live-optreden natuurlijk een ultiem cadeau. Mark’s moeder deelde haar wens met onze secretaris Marino Ligtvoet, die wekelijks in het huis een dag voor de zeven gehandicapten kookt. De link naar De Kromme Noten was toen natuurlijk snel gemaakt. Het idee zorgde bij alle muzikanten warme gevoelens en spontaan werd besloten hieraan mee te werken, maar dan moest er natuurlijk wel een goede bezetting zijn. Het toeval wilde dat ‘s morgens al op Koningsdag De Kromme Noten aan de bak moesten bij de versierde fietsen kindertoer . Hieraan kon nu het optreden in Udenhout worden gekoppeld. In de tuin van Samenthuis swingde het en Mark swingde en kraaide in zijn rolstoel mee. Hij had de verjaardag van zijn leven.

Categorieën: