De Kromme Noten voor de 19e keer bij Tonpraten

Het is inmiddels al weer 19 jaar lang dat De Kromme Noten het Tonpraten in De Werft muzikaal ondersteunen. En dat doen ze nog steeds op een bijzondere manier door de muziek toe te spitsen op de typetjes die de tonpraters neer zetten. Bovendien wordt er in het programma en tijdens de afterparty voldoende ruimte vrij gemaakt om zich muzikaal te onderscheiden. Tot groot genoegen van het dankbare publiek. De Kromme Noten, die dit jaar 26 jaar bestaan, zorgden dit jaar voor een verrassing door zich in een nieuwe carnavaleske outfit (foto boven) te presenteren.

Omdat De Kromme Noten nog steeds een tekort aan trompettisten hebben is het iedere keer weer de vraag of een optreden vastgelegd kan worden. Dit probleem speelde ook weer met carnaval. Dankzij de invalbeurt van Carlo (foto) kon toch op carnavalszaterdag en carnavalsmaandag worden opgetreden. Het was weer beregezellig. Vooral in Tilburg werd het zaterdag een dolle boel (foto links) en werden de bloemetjes in café Het Gasthuis en café Boulevard buiten gezet. De traditionele dweilroute per touringcar op maandagavond kon dankzij Carlo ook gewoon doorgaan. Met een flink aantal busgasten werd aangelegd bij De Wetering in Loon op Zand, De Viersprong in Dongen, ‘t Vaartje in Dongenvaart en werd afgesloten bij De Hoefstal in Kaatsheuvel waar om middernacht het eieren bakken begon met alleen maar blije mensen

Categorieën: